Ти си осъзната личност и знаеш много добре, че здравословното и балансираното хранене не е етикета „био“ на продуктите в магазина?

Значи заслужаваш да се храниш с чиста и здравословна храна от нашата плодородна земя, произведена от нашите трудолюбиви фермери.

Ти искаш децата ти да се хранят с истинска и здравословна храна, а не с „пластмаси“?

Значи отделяш доста време в търсене на хубавата храна за теб и твоето семейство. Е, добре дошъл в нашето мини общество! Разгледай предложенията на нашите земеделски производители – със сигурност ще си харесаш нещо!

ТИ имаш забързано ежедневие и нямаш време да обикаляш по „био“ магазини, щандове и пазари?

Вече няма и да е необходимо! Просто влез на сайта www.bgfarmer.com и намери каквото ти е необходимо директно от производителя! Той ще ти го достави на посочен от теб адрес.

Какво предлага BGFarmer.com?

BGFarmer.com е онлайн борса за земеделски и фермерски стоки, на който производителите имат възможността да регистрират свой потребителски профил и да предлагат произведените от тях продукти. BGFarmer.com е платформа, която е онлайн 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата. Разгледай предложенията на сайта и се свържи с производителя, за да поръчаш истинска и вкусна родна храна. И не забравяй да споделиш впечатлението си от покупката на магазина на производителя, за да могат и другите потребители да знаят колко вкусни храни произвежда той!