ТИ си производител и работиш от тъмно до тъмно, за да осигуриш прехраната на семейството си?

Значи заслужаващ достойно възнаграждение за труда си. Намери най-краткия път до своите клиенти, продай произведеното от теб на справедлива цена и дай възможност и на други хора да се хранят здравословно и балансирано, вместо с ГМО продукти

ТИ възпитаваш своите деца на труд и любов към животните и природата?

Помогни и на други хора да преоткрият качественото родно производство. Време е да спрем да се храним с чужди продукти, при положение, че имаме толкова плодородна земя.

Въпреки трудностите и несгодите, с които се сблъскваш всеки ден, ТИ си се отдал на каузата да направиш всичко възможно, за да съхраниш (доста „обруленото“ ни) българско земеделие?

Нашата цел е да направим всичко възможно не само да помогнем на теб да успееш, а и да мотивираме още хора да се върнат към корените си и да произвеждат качествена и здравословна храна. С твоя помощ сме сигурни, че ще успеем!

Защо да се регистрирам в BGFarmer.com?

Всеки земеделски производител е ангажиран с отглеждането на своята продукция и на малко от вас има става време да търсят клиенти, да правят реклама, да публикуват обяви и т.н. А в днешно време без каквато и да е маркетингова дейност трудно може да се успее. С други думи – дори и да предлагаш най-добрата и най-качествената продукция, ако никой не знае за теб, никой няма и да си купи от нея. BGFarmer.com ти предоставя уникалната възможност за една минутка време да регистрираш свой потребителски профил на сайта, като по този начин достигнеш до повече потенциални купувачи и увеличиш продажбите си.

Да, но нали най-добрата реклама е тази „от уста на уста“?

Точно така! Затова на BGFarmer.com потребителите ще имат възможност да споделят мнение от своите покупки, което от своя страна ще доведе до още и още потенциални купувачи. Затова се постарай добре да „устроиш“ магазина си така, че в него да „влизат“ повече хора. След като закупят веднъж от теб и споделят мнението си от покупката, това ще отвори вратите и на други да си закупят предлаганите от теб продукти.

Ама защо да се регистрирам тук, като членувам в много Фейсбук групи и там предлагам стоката си?

Разбира се, не бива да омаловажаваме възможностите и силата на социалните мрежи в днешно време. Във Фейсбук можеш безплатно да публикуваш обява в групите със съответната насоченост. Обаче Фейсбук не предлага възможност за структурирано представяне на информацията, освен ако не разполагаш с достатъчно време, за да поддържаш своя собствена страница, която да промотираш онлайн. А – както вече казахме – повечето от земеделските производители не разполагат с време и възможност за това. На BGFarmer.com твоите обяви ще са подредени по категории, със снимки и възможност за публикуване на коментари от потребители. Ние ще насърчаваме клиентите да публикуват коментари както за закупените от теб продукти, така и за твоя онлайн магазин като цяло. Без да се ангажираш с какъвто и да е маркетинг. Разбира се, можеш да продължаваш да публикуваш обявите си и в социалните мрежи. И тъй като сме наясно с важността на социалните мрежи, като бонус за определени планове предлагаме и публикуване на обявите ти в нашата Фейсбук страница.

Хубаво, но аз съм земеделски производител и не съм много наясно с онлайн технологиите.

Не се безпокой, ние ще ти помогнем с всичко, от което имаш нужда, за да направиш магазина си привлекателен за нови клиенти.
Какво можем да направим за теб:
– ще ти съдействаме в случай, че изпитваш каквито и да е затруднения във връзка с работата ти с платформата. Не се колебай да се свържеш с нас ако имаш каквито и да е въпроси.

Убеди ли се?

Регистрирай се сега и започни да продаваш произведените от теб продукти в единствения по рода си български онлайн магазин за земеделски производители, дай възможност и на други хора да опитат качествени земеделски стоки и получи справедливо възнаграждение за труда си.