Идеята

Идеята за този сайт възникна случайно, както повечето хубави неща в живота. Всички ние сме свързани със селото и със земята и е жалко, че в последните години много от децата ни започнаха да мислят, че плодовете, зеленчуците и месото „идват от магазина“. Жалко е, че при тази плодородна земя ние не можем да изхраним собствения си народ. Но въпреки това, все още има ентусиазирани земеделски производители, които преминават през много трудности, за да реализират мечтата си – част от тях са регистрирани на този сайт. Респект и уважение към техния труд! Някои неща не се променят с годините и поколенията, затова поговорката, че „никой не е по-голям от хляба“ важи с пълна сила и днес.

blank-1295185_640

Реализацията

Решението за реализацията на една идея се взима много бързо, но пътят, който трябва да се измине винаги е дълъг и труден. Този случай също не прави изключение.

Предизвикателството

Поехме предизвикателството с ясното съзнание, че пътят наистина ще бъде дълъг и че няма да се справим сами… Ще ни трябва и твоята помощ! Ти, който от тъмно до тъмно работиш, за да осигуриш прехраната както на своето, така и на още много други семейства. Ти, който си осъзнал, че здравословното и балансираното хранене не е етикета „био“ на продуктите в магазина. Заедно можем да направим така, че всички да сме печеливши: производителите – като получават заслужено заплащане за произведената от тях стока и потребителите – като се хранят с качествена храна с доказан произход.

Не бъди пасивен потребител

Ако има нещо, което искаш да промениш по този сайт, не се колебай да ни пишеш. Нека заедно да го направим едно място, от което да имат полза както производителите, така и потребителите. Не се колебай да ни изпращаш твоите мнения, коментари и препоръки.